7 vietos, kuriose verta pakabinti šviestuvą

PAKABINAMI ŠVIESTUVAI KIEKVIENAME KAMBARYJE

Pakabinamo šviestuvo žavesys gali pakeisti erdvę, tad nemanykite, jog išskirtiniausius šviestuvus reikia palikti tik oficialiam valgomajam arba svetainei. Kiekviename namų kambaryje, nuo virtuvės iki vonios, tokie šviestuvai tikrai ras savo vietą. 

KUR PAKABINTI ŠVIESTUVĄ?

  • Prieškambaryje. Kur gali būti geresnė vieta didingam šviestuvui nei namų įėjimas? Išnaudokite aukštas lubas ir pakabinkite didelį krištolinį šviestuvą, kuris pozityviai nuteiks svečius ir praneš apie tai, kad jie viešės stilinguose namuose. Tiesa, mažo buto prieškambaryje toks šviestuvas gali būti kaip tik ta dramatiška detalė, kurios reikia, kad nedidelė fojė taptų didingu įėjimu.
  • Svetainėje. Gyvenamojoje, nuolat naudojamoje erdvėje puikiai tinka subtilūs šviestuvai, tačiau niekas nepaneigs, jog labai svarbus puošnumas. Atsiminkite, jog svetainės šviestuvas nebūtinai turi būti blizgantis ar spindintis, jis taip pat gali atrodyti elegantiškai ir kurti įvairiausią kambario nuotaiką.
  • Virtuvėje. Elegantiškas virtuvės linijas ir utilitarinę apdailą galite pakeisti žaismingu pakabinamu šviestuvu. Jei turite vietos, pakabinkite keletą vienodų šviestuvų, kad efektas būtų dvigubai didesnis. Nebijokite paauksuotų, bambuko stiliaus ir visų kitų jums patinkančių šviestuvų modelių, rinkitės atviras šviestuvų konstrukcijas ir išryškinkite aplinkui esančius baldus.
  • Valgomajame. Jei namuose yra kambarys, kuriame labiausiai tikimasi įspūdingo šviestuvo, tai be abejo yra valgomasis, todėl siūlome pabandyti ką nors neįprasto. Įdomių formų, daugiabriauniai, stiklo ir visi kiti įmantrūs šviestuvai yra puikus pasirinkimas. Tokie žaismingi modeliai yra tikri pokalbių objektai – jie atneš smagių diskusijų ir kurs ypatingą atmosferą kiekvieno valgio metu.
  • Miegamajame. Jei norite įėję į savo miegamąjį pasijusti lyg karališkuose apartamentuose, rekomenduojame įrengti įspūdingą sietyną. Aukštos lubos gali būti pritaikytos didesniems, pakopiniams šviestuvams. Be to, šiam kambariui nepagailėkite laiko ir suraskite šviestuvą, kurio šviesą galėsite reguliuoti. Ryški, nereguliuojama šviesa nėra skirta miego erdvei.
  • Svečių kambaryje. Net ir mažiausiame svečių kambaryje galima pakabinti puošnų šviestuvą. Tai puikus būdas suteikti kambariui jaukumo, o svečiai galės pasijusti lyg savo namuose.
  • Vonios kambaryje. Pakabinamas šviestuvas vonioje yra puikus būdas padidinti prabangos pojūtį. Tokiu atveju net nebūtina sukti galvos dėl įmantrių vonios baldų. Šviestuvą galite pakabinti virš nuostabios, laisvai pastatomos vonios ir šis kambarys taps prabanga kvepiančiu ramybės kampeliu.

Nebijokite eksperimentuoti, žaisti spalvomis, formomis bei medžiagomis. Puoškite namus, įgyvendinkite visas savo tobulo interjero idėjas ir džiaukitės stilinga, širdžiai miela namų erdve.


  • Parašė: text_none_author
  • Publikuota: Lubiniai šviestuvai
  • Sukūrimo data: 2021-07-28
  • Paspaudimai: 1015
  • Komentarai: 0

Palikti komentarą