Šviestuvų tendencijos

APŠVIETIMAS 

Vidaus apšvietimas yra pagrindinis jūsų namų dizaino aspektas. Reguliuodami šviesą galite manipuliuoti savo namų atmosfera. Žinoma, jog apšvietimo taisyklės skiriasi kiekviename kambaryje. Kas veikia svetainėje, nebūtinai tiks virtuvėje ar miegamajame. Taip yra todėl, nes šviesa turi atspindėti kiekvienos erdvės funkcijas ir nuotaiką. Kaip ir bet kuri kita interjero dekoro dalis, apšvietimo dizainai nuolat keičiasi. Manoma, jog technologijos yra viena iš šių pokyčių priežasčių. Gamintojai nuolat pateikia vis pažangesnius šviesos sprendimus, o skirtingų kartų skoniai ir pageidavimai taip pat kinta. Pastebimos kelios naujausios tendencijos, į kurias raginama atsižvelgti dekoruojant namus. 

POPULIARIAUSIOS ŠVIESTUVŲ MADOS 

  • Pastaruoju metu pastebima didėjanti švelnių spalvų paklausa. Vienos iš populiariausių – pilka, kūno ir smėlio spalvos. Lengvas aukso atspalvis patenka į šių švelnių spalvų spektrą ir yra populiariausias šių dienų pasirinkimas. Jis skolinasi švelnų matiškumą iš šlifuoto sidabro ir šlifuoto aukso, tuo pačiu išryškindamas aukso šilumą ir švelnumą. Tokios spalvos šviestuvai puikiai tinka su šiuolaikiniais namų dekorais ir gali būti derinami su beveik bet kokiu stiliumi: tiek miestietišku, tiek natūralesniu sodybų interjeru. 2021 m. auksiniai sprendimai labiausiai siejami su švelnumu, o ryškūs žalvariniai produktai vis dar nėra labai populiarūs ir dažniausiai yra asocijuojami su senove. Manoma, kad lengvi aukso atspalviai dar ilgai užsibus interjero sprendimų viršūnėje. Naudojimo galimybės. Auksinis atspalvis puikiai dera su kitomis švelniomis spalvomis. Tinkamiausi pilki atspalviai arba matinis sidabras. Naudokite tokias spalvas, kad atkreiptumėte dėmesį į tam tikrus svetainės kampus ar zonas. Šiuos apšvietimo sprendimus galite ne tik kabinti, bet ir pastatyti neišnaudotose kambario erdvėse. 
  • Retro ir industriniai stiliai grįžta, tačiau yra labiau patobulintos formos. Industrinis ir retro stilius visada buvo siejamas su grubesne apdaila, neutraliomis spalvomis ir metalo akcentavimu. Pastebima, kad jie grįžta, tačiau dabar truputį pasikeitę ir siejami su modernesniu stiliumi. Metalo akcentai ne tokie grubūs, dailesni, jo tonai daug sodresni ir įvairesni, taip pat pastebimas alternatyvus dizainas. Tokių apšvietimo sprendimų galima rasti net ir su smulkesnėmis detalėmis, kurios primena meno kūrinį. Jei anksčiau dvejojote dėl industrinių ar retro stiliaus įrenginių namuose, dabar galite pasižvalgyti ir apžiūrėti naujausius, labiau modernia išvaizda pasižyminčius, modelius. Naudojimo galimybės. Naudokite modernų retro ar industrinį stilių, kad sukurtumėte unikalią erdvę. Šie dizainai yra populiarūs tokiose vietose kaip virtuvės darbo zona ar valgomojo erdvė. Taip pat jie gali būti tvirtinami ant sienų ir net būti panaudojami kaip meno kūriniai.
  • Mažiau netvarkos, daugiau švaresnių linijų. Šiuolaikinis dekoras daugiausia grindžiamas švariomis formomis. Nesvarbu, ar tai moderni sofa, virtuvė ar šviestuvas, pernelyg didelė ornamentika su laiku praranda savo žavesį. Namuose pradeda vyrauti švaresnis stilius, todėl gali būti sudėtinga pritaikyti įmantrius dizainus. Manoma, jog minimalumo tendencija laikui bėgant taps dar populiaresnė, o  į rinką pateks daugiau žemo profilio šviestuvų. Naudojimo galimybės. Šie įrenginiai orientuoti į paprastą geometrinį dizainą, neutralias, švelnias spalvas ir formos svarbą, o ne į ekstravagantišką įvaizdį. Juos galite naudoti bet kurioje savo namų erdvėje: svetainėje, virtuvėje, miegamajame ir t.t. Kabinamas virš galvos, jis sukuria paprastą, bet drąsų įvaizdį. 

Svarbiausia pasistenkite nejausti spaudimo pasirinkti konkretų, populiarų stilių. Geriausias apšvietimo dizainas yra tas, kuris patiks jums ir geriausiai tiks jūsų namuose. Minėtos tendencijos yra skirtos pasisemti idėjų, tačiau nereiškia, jog turite jomis vadovautis. 

  • Parašė: text_none_author
  • Publikuota: Lubiniai šviestuvai
  • Sukūrimo data: 2021-06-28
  • Paspaudimai: 1186
  • Komentarai: 0

Palikti komentarą